Hoi,

Mijn naam is Mieke!


Het verhaal achter Imagination Photography by Mieke


Als kind zijnde was ik altijd verlegen en teruggetrokken. Ik leefde meer in mijn eigen fantasiewereld. Zo veel dat ik me regelmatig heb afgevraagd of het wel helemaal gezond was, rende ik niet weg van de buitenwereld?

Naarmate ik ouder werd strugglede ik door het leven van de ene therapeut naar de ander. De buitenwereld maakte mij depressief en dus keerde ik nog meer in mijn

eigen fantasiewereld waar ik de heldin was, de stoere warrior, de prinses die goed was voor haar volk, maar ook voelde ik mijn donkere kant. Een kant dat boos was en zwarte magie wilde gebruiken tegen alle mensen die pijn in de wereld bracht. Ik leefde in mijn eigen sprookje waar ik zowel de villain, de heldin en de mooie goede heks was.


In de zomer van 2020 zat ik wederom op een dieptepunt, maar deze keer wilde ik uit mijn slachtofferrol stappen. En zo kwam ik in de spirituele wereld terecht. Waar ik in contact kwam met archetypen, symbolen en deze sprookjesfiguren uit mijn eigen fantasiewereld. Voor het eerst voelde ik mij ergens thuis.

In mijn zoektocht naar mijzelf maakte ik reizen door mijn donker. Wat ik toen niet begreep maar nu wel is dat de figuren die ik in mijn fantasiewereld was, delen van mij zijn. En dat ik deze delen op een positieve manier kan integreren in mijn leven.


Foto by Amber & Wolf

Fine art photography

Fine art en ethereal photography opende een wereld voor mij om mijn fantasiewereld uit te beelden. Om mijzelf laag voor laag en deel voor deel te ontdekken.

Fine art vertelt een verhaal op een manier wat met mij resoneert. Het geeft een verhaal diepte door het gebruik van kostuums en symboliek.


Fine art is mijn manier om onze ''lichte'' en "donkere" delen te onderzoeken en te leren begrijpen. De foto's vertellen het verhaal.


Vanuit Fine art en mijn spirituele reis is Imagination Photography ontstaan!

Ik geloof dat Imagination photography niet alleen een geweldige ervaring is, maar ook echt een instrument is wat jou kan helpen bij je zelfontwikkeling.


Ethereal fotografie, fairytale, mysterieus, mystieke fotografie, sprookje, spiritualiteit, landschap portret fotografie


Ik ben een spirituele avonturier!


Het is belangrijk dat ik vermeld dat ik geen healer of coach ben. Ik zie mijzelf meer als een energie-onderzoeker, een gids en een storyteller. Of nog beter een spirituele avonturier!


Het is fantastisch om op een ontdekkingsreis te gaan in ons eigen fantasiewereld. Een zoektocht wie we op een dieper niveau zijn. Onze mystieke en mysterieuze delen vertellen ons heel veel wie we op dat dieper niveau zijn!


Zo geloof ik dat we allemaal een warrior, een held, een wijze en zelfs een evil queen/king in ons hebben. De energie erachter brengt ons bij innerlijk kind pijn, innerlijke wijsheid en voorouderlijke patronen en conditioneringen.


Imagination Photograpghy kan daarom ook als instrument voor schaduwwerk worden gebruikt!

Disclaimer: schaduwwerk kan confronterend zijn en een nasleep met zich meebrengen. Het is daarom belangrijk dat je je goed verdiept in schaduwwerk en ook enige ervaring is van belang! Het doen van schaduwwerk is altijd op eigen risico!